Stap eenvoudig over naar de Cloud

OCRE SURF Cloud services

Google Cloud

In de huidige gezondheidszorg en onderzoek is het van het grootste belang om onderzoek op grote schaal te kunnen bevorderen, veilige digitale samenwerking mogelijk te maken en de patiënt- of klantwaarde te verbeteren. Een moderne en betrouwbare IT-infrastructuur is
daarom onmisbaar.

Door geavanceerde Google Cloud oplossingen aan te bieden, helpt Omnigen u een IT- infrastructuur te bouwen die flexibel, schaalbaar en toekomstbestendig is.

Omnigen is een trotse Nederlandse Google Cloud provider namens Sparkle

Als een van de vertegenwoordigers van Sparkle in Nederland bieden we Nederlandse instellingen en/of bedrijven binnen de onderzoeks- en onderwijsgemeenschap gebruiksvriendelijke, veilige en betaalbare Google Cloud services.

Ocre

Open Clouds for Research Environments (OCRE)

Sparkle is de unieke Google Cloud integrator voor Nederland onder de Open Clouds for Research Environments (OCRE) Framework Agreement. Het OCRE-project, gelanceerd door de pan-Europese organisatie GÉANT en gefinancierd door de Europese Unie, heeft als doel de implementatie van de cloud binnen de Europese Research & Education community te versnellen. Bezoek Sparkle’s website voor Research & Education voor meer informatie.

Surf

SURF

Sparkle heeft in het kader van het OCRE-raamwerk een overeenkomst met SURF, het landelijke netwerk voor onderzoek en onderwijs. SURF zorgt ervoor dat Nederlandse instellingen toegang hebben tot de beste ICT-voorzieningen. Deze toegang verloopt via het door SURF ontwikkelde platform SURFcumulus.

Versnel uw transformatie met Google Cloud

Als Google Cloud partner gespecialiseerd op het gebied van Life Sciences & Health, zijn we ervan overtuigd dat we het verschil kunnen maken voor onze klanten door gebruik te maken van geavanceerde Google Cloud technologieën.

GROWTH

Met Google Cloud kunnen bedrijven moderniseren en ontwikkelaars sneller bouwen in elke omgeving.

SECURITY

Uw gegevens, applicaties, infrastructuur en klanten worden beschermd tegen frauduleuze activiteiten, spam en misbruik.

EFFICIENCY

De machine learning en geavanceerde analysemogelijkheden van Google Cloud maximaliseren de inzichten uit uw gegevens.

FLEXIBLE

FLEXIBLE

Gebruik uw gegevens en voer uw apps uit in elke cloud of in elke omgeving.

AFFORDABLE

Bespaar geld met de transparante en innovatieve benadering van prijzen van Google Cloud.

Talloze organisaties ‘go Google’

Use case 1: American National Cancer Institute

Het American National Cancer Institute gebruikt Google Cloud om borstkankeronderzoek te ondersteunen.

Use case 2: EMBL’s European Bioinformatics Institute

Het European Bioinformatics Institute van EMBL kiest Google Cloud als strategische cloud partner om het onderzoekstempo te versnellen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ons team van gecertificeerde Cloud engineers met een achtergrond in bio-informatica en biomedische wetenschappen kan u begeleiden bij het ontwerpen van Google Cloud architectuur en het implementeren van schaalbare cloud oplossingen die precies aan uw behoeften voldoen. We kunnen:

Overstappen naar de Cloud was een hele aanpassing, maar Omnigen heeft ons bij elke stap begeleid. - UMCG

Omnigen heeft voor ons veilige werkplekken gecreëerd: onze onderzoekers hoeven zich geen zorgen te maken over technologische aspecten. - SURF

Interesse in onze Google Cloud services?

Bent u klaar om te focussen op uw kerncompetenties met een betrouwbare IT- infrastructuur? Wilt u tijd en mankracht besparen en kostenbesparend werken? Ons team van Cloud engineers pakt graag uw uitdaging op.

Onder andere bekend van:
Onder andere bekend van