Het DNA van jouw collega

Nieuws

Hoe goed kent jouw werkgever jou? Na het hebben van een sollicitatiegesprek leren werknemer en werkgever elkaar redelijk goed kennen. Het is niet alleen belangrijk dat jouw werkgever jou goed kent, maar het is ook belangrijk dat je weet wat je van je werkgever kunt verwachten. Hoe gaat jouw werkgever om met ziekte, privéproblemen en arbeidsongeschiktheid?

Vorig jaar daalde het aantal arbeidsongeschiktheidsuitkeringen, maar nam het ziekteverzuim aanzienlijk toe. (cbs) Hoe zou het zijn als jouw werkgever jou kan helpen om langer gezond te blijven door jou jezelf beter te laten leren kennen?

Tegenwoordig bestaat er iets zoals een genetische analyse. Door middel van deze analyse kunnen werknemers zelf werken aan mogelijke risico’s en indien wenselijk, bespreken met werkgever. Deze analyse wordt gemaakt op basis van het DNA van de werknemers. Op deze manier kan de werknemer zelf bepalen wat ze met hun werkgever delen. Zo leer je elkaar echt kennen als collega’s en kun je samen op weg naar een sterke professionele band!

Moet ik mijn DNA resultaten dan verplicht delen met mijn werkgever? Nee, de werknemer bepaalt zelf wat hij deelt met de werkgever. Op die manier heeft hij of zij volledige controle over zijn of haar eigen privacy. De werknemer kan dus zelf inspelen op verbeterpunten en mogelijke knelpunten die voort zijn gekomen uit het rapport.

Genetische analyses voor bedrijven, als secundaire arbeidsvoorwaarde, is echt een upcoming trend. Steeds meer bedrijven willen investeren in hun personeel, en het beste uit hen halen. Dit is niet alleen ten behoeve van het bedrijf zelf, maar ook voor de werknemers. Werknemers voelen zich steeds meer gewaardeerd door bedrijven die echt in hen investeren en goed voor ze ‘’zorgen’’. Goed personeel is immers goud waard, goed én gezond personeel is platinum waard!

Dus op zoek naar het DNA van jouw collega? Kijk op www.omnigen.nl voor meer informatie over deze trend!

Deel dit verhaal, kies uw platform!

Samenwerken met Omnigen?

Dat kan! Neem contact met ons op.
Onder andere bekend van:
Onder andere bekend van