Omnigen 2018: Let’s Gen!

Nieuws
DNA dieren omnigen anigen

In 2018 staan er interessante ontwikkelingen op het programma! Niet alleen gaan we beginnen met Anigen, we gaan ons ook meer richten op diagnostiek, geneeskunde en big data.

Anigen: Omnigen for Animals

Anigen, onze nieuwe dochter onderneming, gaat onderzoek doen en diensten ontwikkelen voor dierengenetica. Zo kunnen genetische relevante factoren bij bijvoorbeeld paarden worden gescreend en gemakkelijk geanalyseerd worden. Maar ook gezelschapsdieren zoals honden en katten zullen hier op termijn van gaan profiteren. Zo zullen wij genetische analyses ontwikkelen en aanbieden die relevant zullen zijn voor de diagnostiek in dieren praktijk en kliniek.

Toxys en Omnigen: Diervrije proeven

Samen met Toxys heeft Omnigen een beurs toegewezen gekregen van MIT om de ToxPlot-software verder te ontwikkelen. Met deze software kunnen stoffen worden getest op carcinogeniteit en/of andere schadelijke factoren. Lees hier meer over deze unieke methode.

DNA Foodbox: 12 weken lang een foodbox aangepast aan jouw DNA

In 2018 zal Omnigen i.s.m. BilderdeClercq de DNA foodbox gaan uitrollen. Maaltijden die werkelijk op maat zijn. Speciaal voor jou en op basis van wat jij nodig hebt. Jezelf aanmelden als geïnteresseerde? Ga naar www.dnafoodbox.com

Meer richting medische diagnostiek

In 2018 slaat Omnigen een andere weg in. Wij gaan ons meer concentreren op de medisch-wetenschappelijke kant van biologie voor: De farmaceutische industrie, personalised medicine, ziekenhuizen, big data en medische diagnostiek. Maar we laten onze consument niet in de steek, want wij verkopen namelijk ook DNA-kits die u kunnen helpen bij het sporten en bij u voeding!

Bekijk onze producten

Deel dit verhaal, kies uw platform!

Samenwerken met Omnigen?

Dat kan! Neem contact met ons op.
Onder andere bekend van:
Onder andere bekend van