Omnigen geselecteerd voor het Getfunded010 programma

Nieuws

GetFunded, het programma van de Gemeente Rotterdam dat innovatieve startups en scaleups helpt bij Europese subsidieaanvragen, heeft zeven bedrijven geselecteerd om dit jaar te ondersteunen bij de aanvraag van Europees innovatiegeld waaronder Omnigen BV.

Innovatie is onmisbaar om de economie en samenleving toekomstbestendig te maken. Maar hier is ook geld voor nodig. In de praktijk zit er vaak een groot gat tussen innovatieve start-ups en scale-ups enerzijds en beschikbare fondsen om die innovatie te realiseren anderzijds. GetFunded010 helpt Rotterdamse koplopers waaronder dus Omnigen met het aanvragen van innovatie subsidieaanvragen bij de Europese Unie en dan specifiek bij het programma Horizon 2020 van de Europese Commissie. De geselecteerde bedrijven, zoals o.a. Omnigen, worden ondersteund door MK – The Subsidy Community.

Maarten Keesman van de gemeente Rotterdam was samen met RVO, InnovationQuarter, Rotterdam Partners en VanPaz eerder dit jaar betrokken bij de selectie van de ondernemingen. “Dertig bedrijven hebben zich aangemeld en we hebben er zeven geselecteerd.” waaronder Omnigen BV.

Lees ook het artikel hier.

Deel dit verhaal, kies uw platform!

Samenwerken met Omnigen?

Dat kan! Neem contact met ons op.
Onder andere bekend van:
Onder andere bekend van