Stagiair gezocht

Nieuws

Stagiair gezocht

Het menselijk DNA bevat een enorme schat aan informatie die van groot belang is voor het begrijpen van jouw eigen lichaam. Bij Omnigen werken we aan de toekomst van Personal Genomics en willen we iedereen de middelen geven om hun genetische opmaak beter te begrijpen. Bekijk onze pitch op YouTube of via onze site. Daarbij werken we samen met academische instellingen, ziekenhuizen en andere kenniscentra, maar ook met experts uit veld. En wij zoeken stagiairs die mee willen helpen met het verwezenlijken van deze ambitie.

Ben jij bezig met een opleiding Informatica of Bio-informatica en beschik je over kennis van Python, Django of PHP, dan willen wij graag kennis maken met jou! Tijdens jouw stage of mini-stage zal je bezig zijn met het projecten rondom Quality Control, Databases, Dockers en Containers. Ervaring met netwerkbeheer zou ook van pas kunnen komen.

Omnigen werkt intensief samen met Google aan de implementatie van Dockers, Containers en Kubernetes in het Google Cloud Platform en als stagiair krijg je volop de gelegenheid om hier ook ervaring mee op te doen.

Als Omnigen SuperStagiair beschik je over een grote mate van zelfstandigheid en kan je op eigen kracht op zoek naar oplossingen, kan je goed samenwerken met je collega’s en ben je in staat mee te denken met de behoeftes van onze klanten.

Wij bieden jou, naast een interessante werkplek in een hippe startup, de gelegenheid om in korte tijd ervaring op te doen met een breed scala aan technische uitdagingen. We zijn gevestigd aan de rand van Rotterdam, in de Rotterdam Science Tower, op de campus van de Erasmus Center voor Entrepreneurship. Gezelligheid, vrijdagmiddagborrels en een glijbaan horen daar allemaal bij. En vanzelfsprekend ook een stagevergoeding.

Herken jij je in deze omschrijving en wil jij ook kennis maken met ons? Stuur dan een bericht met jouw CV en een motivatie naar en we nemen snel contact met je op.

Deel dit verhaal, kies uw platform!

Samenwerken met Omnigen?

Dat kan! Neem contact met ons op.
Onder andere bekend van:
Onder andere bekend van