Over Omnigen

Omnigen bestaat uit een team ambitieuze wetenschappers, allen met een achtergrond in bioinformatica en genetica. Met behulp van de laatste wetenschappelijke en technologische inzichten buigt Omnigen over medische, genetische en biologische vraagstukken vanuit allerlei verschillende velden.

Visie

De ontwikkelingen en resultaten van biologisch onderzoek zijn in de afgelopen decennia in een enorme stroomversnelling gekomen. Het is de visie van Omnigen deze ontwikkelingen en resultaten uit wetenschappelijk onderzoek dichter bij de maatschappij te brengen en toe te passen ten dienste van de burger, consument en/of patiënt.

  • Het positief beïnvloeden van de maatschappij door technologische ontwikkelingen
  • De inzet van (biologische) wetenschap op maatschappelijk relevante wijze
  • De resultaten van technische innovaties zoals big data, personalised medicine, bio-informatica en biologisch wetenschappelijk onderzoek te versnellen door eigen (door)-ontwikkeling
  • Het ontwikkelen van klinische diagnostiek voor betere behandeling van ziekten en versnelde ontwikkeling van medicatie

Missie

De missie van Omnigen is het ontwikkelen van de behandelmethoden van morgen, onder andere door het ontwikkelproces van nieuwe medicatie goedkoper en efficiënter te laten verlopen, door middel van:

  • Innovatieve inzet biologisch onderzoek
  • Specialisme in big-data oplossingen
  • Onderzoek op wetenschappelijk niveau
  • Een passie voor alles wat betrekking heeft op biologisch onderzoek
  • Maatschappelijke verantwoordelijkheid en een breed maatschappelijk doel
  • Ontwikkelen van clinical diagnostics en diagnostische systemen voor het produceren (personalised) medicijnen.

Over Omnigen

Omnigen heeft als doel om biologische kennis en onderzoek in te zetten in de maatschappij op een positieve en betekenisvolle wijze. Dit doen wij o.a. door resultaten uit wetenschappelijk onderzoek dichter bij het breder publiek te brengen. Daarnaast ontwikkelen we methoden die u in kan zetten om ziekten beter en effectiever te behandelen. Ook doen we onderzoek om ontwikkeling van partners te versnellen of te professionaliseren.

Omnigen Groep

De Omnigen BV groep kenmerkt zich door verschillende werkmaatschappijen met ieder een ander thema of focuspunt waarbij al het IP zich heeft gebundeld in het Omnigen moederbedrijf.

Omnigen

Omnnigen BV

R&D
Products & Application

Omnigen
Omnigen

Anigen BV

R&D
Products & Application

Omnigen

Omniyou

Consumers Sales Marketing

Omnigen

Praedico BV

Biomarker discovery
Service

Omnigen BV

Heeft als doel Personalised Medicine, Clinical diagnostics en innovatief (biologisch) wetenschappelijk onderzoek te exploiteren op een wijze dat dit een positief effect heeft op de maatschappij en de maatschappelijke gezondheid. Dit doet zij door haar kennis en expertise in te zetten in het medisch wetenschappelijk onderzoek, dienstverlening voor de farmaceutische industrie en de ontwikkeling van (computationele) methoden voor betere patient behandeling.

Omniyou

Omniyou heeft als doel dat Direct To Consumer (DTC) testing op creatrieve wijze wordt vermarkt en het breder publiek kennis kan maken met resultaten uit wetenschappelijk onderzoek op ludieke, makkelijk te begrijpen en informatieve manier. Met als onderliggend doel mensen in staat te stellen een gezondere levensstijl aan te nemen door (biologische) zelfkennis.

AniGen

AniGen past de verworven kennis en expertise van Omnigen toe op (huis-)dieren. Dit doet zij door de ontwikkeling van nieuwe biologische tests, maar ook zelfstandig (genetisch) onderzoek. Met als doel deze te exploiteren bij o.a. de paraveterinaire markt en diergerichte onderzoeksfaculteiten van universiteiten. Dit doet AniGen met als doel de kwaliteit van leven van (huis-)dieren en de (professionele) fok van (huis-)dieren te verbeteren.

Praedico

Praedico heeft als doel de ontwikkeling van farmaceutische compounds voor de productie van medicatie efficiënter te maken zodat medicatie sneller en goedkoper de markt en daarmee de patient bereikt. Daarnaast heeft het IP en de octrooi van Praedico de potentie om tumoren van patiënten die niet of zeer lastig zijn te typeren op non-invasieve wijze te typeren en identificeren. Hiermee kunnen patiënten op individiduele (tumor-specifieke) wijze beter en effectiever worden behandeld.

Samenwerken met Omnigen?

Dat kan! Neem contact met ons op.

Het team

Berry Kriesels

Oprichter en algemeen directeur

Als de oprichter van Omnigen is Berry bezig met alle aspecten van het bedrijf. Hij heeft een achtergrond in bioinformatica en software-ontwikkeling.

Marije Jildau Veenstra

Marije Jildau Veenstra

Management R&D

Met een achtergrond in bio-medische wetenschappen en ervaring in wetenschappelijk onderzoek geeft Marije richting aan ons team van onderzoekers en specialisten.

Henry Cheung

Biomedical researcher - Key account manager

Henry is als sales en account manager betrokken bij zowel de product ontwikkeling als de producten inhoudelijk. Zijn rol is om klantwensen goed te vertalen naar praktische oplossingen.

Matthijs Kuik

Matthijs Kuik

Senior bioinformatician

Matthijs is betrokken bij de verschillende technische en biologische aspecten van onze dienstverlening en een ervaren ontwikkelaar op het gebied van wetenschappelijke software.

Lody de groot

Lody de groot

Biomedical researcher - Genetic specialist

Als biomedisch onderzoek is Lody betrokken bij Omnigen als specialist op het gebied van maatwerk studies met een specialisme op genetica.

Inge van Drunen

Inge van Drunen

Secretaresse & Finance

Als secretaresse beheert zij de afspraken en de financien van Omnigen.

Jasper van Dalum

Jasper van Dalum

Bio-Informatics Analist

Jasper werkt voornamelijk aan Google Cloud projecten, maar helpt ook mee aan onderzoek gerichte projecten.

Guilhem Barthes

Guilhem Barthes

Bio-Informatics Analist

Guilhem werkt voornamelijk aan Google Cloud projecten, maar helpt ook mee aan onderzoek gerichte projecten en wetenschappelijke software ontwikkeling.

Timothy van der Werf

Timothy van der Werf

Bio-Informatics Analist

Timothy werkt voornamelijk aan Google Cloud projecten en is gespecialiseerd in Machine Learning oplossingen voor Life sciences, maar helpt ook mee aan onderzoek gerichte projecten en wetenschappelijke software ontwikkeling.

Saffira Tjon

Saffira Tjon

Nano-biologist

Saffira werkt voornamelijk aan Google Cloud projecten en is gespecialiseerd in data analytics voor Life sciences, maar helpt ook mee aan onderzoek gerichte projecten..

Onder andere bekend van:
Onder andere bekend van