ESA award voor het grote Feyenoord DNA-onderzoek

Nieuws

Afgelopen donderdag heeft het grote Feyenoord DNA-onderzoek, waar Omnigen aan mee heeft geholpen, de European Sponsership Award gewonnen.

Bij dit onderzoek werd er gekeken of het Feyenoord-gen daadwerkelijk bestaat om te achterhalen waar de sterke liefde voor de voetbalclub nou eigenlijk vandaan komt. Dit is gedaan door het DNA te isoleren uit het wangslijm van 168 surporters. Daarna werd het DNA gescreend met een zogenaamde “Microarray” waarmee er op ruim 640.000 plekken op het DNA een meting werd gedaan. Deze gedigitaliseerde informatie werd vervolgens met de computer geanalyseerd door Omnigen.

Wij zijn waanzinnig trots dat dit project deze award heeft gewonnen en wij bedanken alle partners die aan dit onderzoek hebben meegewerkt!

Ben je nieuwsgierig naar de resultaten van het grote Feyenoord DNA-onderzoek? Kijk dan naar de reportage op het Youtube kanaal van Opel Nederland: www.youtube.com/watch?v=9Zw8yHvO1wE

Heb je zelf een idee voor een mogelijk onderzoek waaraan wij mee zouden kunnen helpen? Heb jij een liefde voor bijvoorbeeld een sport of een eigenschap waarvan jij zoiets heb van: “Dit zit in mijn bloed” en zou je graag willen weten of dat ook echt zo is? Laat het ons weten door een mail te sturen naar .

Deel dit verhaal, kies uw platform!

Samenwerken met Omnigen?

Dat kan! Neem contact met ons op.
Onder andere bekend van:
Onder andere bekend van